Reconditionari cazi de baie
20 ANI DE EXPERIENTA
Imagine Imagine Imagine Imagine
Imagine
AcasaServiciiPreturiFoto&videoDespre noiTermeni&ConditiiContact
Program;   L - V 09:00 - 18:00
Executam lucrari in Bucuresti si Ilfov
                 Contact rapid
             0750444829
Sugestii si sesizari

Ne incurajam clientii sa ne aduca la cunostinta orice nemultumire cu privire la serviciile noastre.
Feedback-ul dumneavoastra este foarte important pentru noi. In consecinta va rugam sa completati
formularul de mai jos si sa ni-l trimiteti dand click pe "Trimite". Persoanele responsabile vor analiza
plangerea dumneavoastra si va vor contacta. Va multumim!
* Câmpuri obligatorii
Formularul de sesizari al clientului
Prefix:
Prenume:*
Nume:*
E-mail:*
Telefon:
Data Problemei:
Vă rog descrieţi problema: *
www.emailaricazibaie.ro..jpg
Garantie si intretinere 


Recomandam pentru curatarea sau igienizarea cazilor, detergenti incolori (sapun lichid sau detergent de vase) . Curatarea se va face cu o laveta moale fara asperitati. Recomandam stergerea cazilor de baie dupa utilizare cu o laveta moale fara parti abrazive pentru indepartarea stropilor de apa ramasi pe suprafata emailata.
Pentru curatarea sau igienizarea cazilor de baie nu se utilizeaza substante abrasive, substante pe baza de alcol, amoniac, clor, etc, pentru ca, in timp acestea duc la matuirea sau patarea cazi de baie si atrage dupa sine si pierderea garantiei. Timpul minim dupa care obiectele emailate pot fi folosite este de 48 ore, in cazul in care in incapere sunt peste 15 grade sau 72 ore, daca in incapere sunt sub 15 grade.
Orice nemultumire ce tine de garantia cazii de baie se anunta in cel mai scurt timp. Termenul de interventie asupra obiectelor emailate aflate in garantie este de 15 zile lucratoare de la sesizarea .
Nu suntem raspunzatori de daunele aduse obiectelor emailare prin ciobire, zgariere, utilizarea de substante de curatare contra indicate in certificatul de garantie, scurgerea de apa in timpul uscari obiectelor emailate, patarea sau impregnarea cu vopseluri. Nu recomandam depozitarea de obiecte pe suprafetele emailate, acestea pot zgaria, ciobi sau pata emailul aplicat pe cada de baie, si atrage dupa sine anularea garantiei.
Interventia asupra obiectelor emailate aflate in garantie ce necesita reparatie sau retusare se efectueaza de catre personalul nostru in termenul stabilit prin garantie. Sesizarile ce nu fac obiectul garantiei se vor efectua contra cost.    
Garantia lucrarilor este pe o perioada de 12 luni, pentru fisuri aparute in stratul de email, conform Legii nr 449/2003.   
Materialul utilizat pentru emailarea cazilor de baie este bio si exista posibilitatea ca acesta sa se pateze de la vopselele de par, sare de mare colorata,  substantele de curatare pe baza de alcol, clor, amoniac. Se poate impregna in emailul aplicat pe cada si culori dupa spalarea hainelor in cada de baie. Curatarea cu detartrant sau produse abrazive poate deteriora stratul de email aplicat pe cada de baie. Nerespectarea acestor indicatii duc la pierderea garantiei.                                   
Sunand la Relatii Clienti, sunteti de acord ca apelul sa fie inregistrat pentru verificarea calitatii serviciilor noastre sau in scopuri de training.